Logo Autorijschool Konings Apeldoorn en omgeving
06 - 48501750 Bel me terug

Reviews

Review: Zineb Bouaziz
Top rijschool!
Sandra is een goeie, gezellige en duidelijke Instructeur. ik ben zeer tevreden over hoe Sandra mij heeft opgeleid. Erg fijne ontspannen sfeer, zeker een aanrader! Dankjewel Sandra!

Review: Wendy Brink
Goede rijschool! Doordat je altijd dezelfde instructeur hebt, kent ze je valkuilen en traint ze je daar extra voor om goed klaar te zijn voor je examen. Altijd ruimte voor vragen en je fouten worden praktisch toegelicht. Een aanrader! 

Review: Sofie Nolet
Goede rijlessen van Sandra; ze is altijd rustig en prettig en ik voelde me snel op mijn gemak in de auto. Top!

Review: Dylano Waard
Hele duidelijke instructies en altijd gezellig. Neemt rustig de tijd om dingen uit te leggen en er is altijd een fijn sfeertje in de auto. Instructeur is goed te bereiken wanneer je een vraag of opmerking hebt

Review: Ellis Akkerman, 
De lessen van Sandra waren altijd erg prettig en voelde me altijd op me gemak. Ze blijft altijd kalm en geduldig. Doordat ik faalangst heb en veel te zenuwachtig werd voor het examen ben ik pas na 4 x geslaagd. Sandra hielp mij hier heel goed bij en deed alles wat ze kon om mij zo goed mogelijk voorbereid naar het examen te sturen. Voor iedereen die net als ik examenvrees heeft is dit een hele fijne rijschool! 

Review: M.L. Jasem
Top rijschool! Met weinig lessen in 1 keer geslaagd! Behulpzame, aardige instructeur. Bedankt Sandra! 

Review: Stijn Bosch
Goede rijschool! Leuke en leerzame lessen. Prettige sfeer in de auto en al je vragen (en fouten) worden goed uitgelegd, zodat je in 1 keer slaagt! 

Review: Suleika Oosterkamp
Leuke persoonlijke lessen.
Hele leerzame lessen gehad, al je vragen worden duidelijk uitgelegd! Sandra heeft veel geduld met je, en stelt je heel erg op je gemak. Zelfs met faalangst mijn examen in één keer gehaald! 

Review: Annika Doeven
Super
Ik ben zeer tevreden over de manier van les geven. zeer persoonlijk en geduldig. na 40 lessen examen gedaan en in 1 keer gehaald. nogmaals super bedankt Sandra

Review: Steffie Andriessen
Goede rijschool!
Met veel plezier goede en leerzame lessen gevolgd. De lessen zijn duidelijk en er hangt een fijne en persoonlijke sfeer. Ik heb mijn examen in 1x gehaald. Bedankt voor de lessen Sandra! 

Review: Patti Abbas
Top Rijschool!
Hele fijne rijschool, de rijlessen waren erg leerzaam en duidelijk, omdat ik zelf erg faalangstig ben heb ik heel fijn een faal angst examen kunnen doen, met de hulp en alle geduld en begrip van Sandra Konings heb ik toch ondanks mijn erge zenuwen mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik ben haar eeuwig dankbaar hiervoor........In 1 woord, Echte Top Rijschool!

Review: Danique Knippenberg
Top rijschool!
Zeer goede rijschool. alles wordt duidelijk uitgelegd! In 1x geslaagd door de goede lessen. Zeker een aanrader!! 

Review: Kenny Baaten
Super rijschool.

Mening: zeer goede rijlessen en instructies goede tips om goed te kunnen rijden verdere uitleg is heel goed en zeer nuttig zeker een aanrader, in 1x geslaagd door de goede lessen sandra nogmaals bedankt! 

Review: Peter Nijenhuis 
Goede Rijschool.
Ik heb een hele goeie ervaring aan het lessen bij Autorijschool Konings. De persoonlijke, gezellige en relaxte sfeer en nog belangrijker goede uitleg en begeleiding zijn me heel goed bevallen. Hartstikke bedankt! 

Review: Mariëlle Hissink
Super rijschool!
Met weinig lessen in 1x geslaagd. Sandra is een super goede instructrice. Ze blijft rustig waardoor je op je gemak alles kunt leren, maar wanneer je extra motivatie nodig hebt helpt ze je ook. Erg fijne ontspannen sfeer, zeker een aanrader! 

Review: Dulien Rox-de Jong
Ik heb mijn rijbewijs te danken aan Sandra. Om het op mijn leeftijd (67jaar) te leren is een onderneming op zich. Sandra heeft met alle geduld mij het autorijden bijgebracht en zich er volledig voor ingezet.. Dankjewel Sandra!

Review: Ed,
Een fijne en zeer persoonlijke rijschool. Door de grote mate van deskundigheid van de instructeur had ik binnen no-time mijn rijbewijs.

Review: Anoniem, 
Goede lessen gehad van Sandra. Na een virus van 8 maanden en 16 lessen verder alles goed verlopen en in 1x geslaagd.

Review: Mark, 
Erg leuke rijschool, goedkoop en altijd goede aanwijzingen gehad. Zeer tevreden.

 

 


Review Autorijschool Konings

Naam
E-mail
Titel review
Uw mening
 
Om spam te voorkomen
5-2 =

TARIEVEN

Lespakket 1
25 Rijlessen (60 min)
Tussen Tijdse Toets CBR
Praktijkexamen CBR
€2135,- NU VOOR Pakketprijs €2100,-
Lespakket 2
35 Rijlessen (60 min)
Tussen Tijdse Toets CBR
Praktijkexamen CBR
€2785,- NU VOOR Pakketprijs €2725,-
Losse Praktijkles
Het is mogelijk een losse praktijkles te doen. Dit is 60 minuten
€65-
TusssentijdseToets
Een tussentijdse toets die bij het CBR wordt afgenomen.
€225-
Praktijkexamen
Een praktijk examen die bij het CBR wordt afgenomen.
€285-